Om oss

Agero Revision AB är en redovisningsbyrå från Norrköping med över trettio års erfarenhet av branschen.

Siffror på svenska. Det var där idén om Agero föll på plats. Peter hjälper dig med revision och rådgivning i Norrköping och omnejd. Och det på ett språk som du lätt förstår. Det viktigaste är att alltid få fram korrekta siffror, men det skiljer inte vårt tankesätt från andra byråer.

Eftersom vi säljer förtroende och kunskap är det viktigt att du kan lita på oss. Vi finns här för dig. Det är därför vi alltid pratar ekonomi på ett enkelt och begripligt sätt. Siffror på svenska, helt enkelt. Det är anledningen till att du anlitar oss.

Om Peter

Peter är ägare till Agero och har över trettio års erfarenhet av branschen. Jag är sedan 1997 påskrivande revisor och egenföretagare. Som revisor får jag ofta beröm för min kreativitet, idérikedom och förmåga att göra det mest komplicerade lättförståeligt. Det ska vara siffror på svenska helt enkelt.

På fritiden är träning och då framför allt löpning ett bra verktyg för att spola tankarna och hämta ny kraft och energi. Annars är det hunden Polly, middagar med vänner eller resor tillsammans med familjen som är det stora intresset.

Om Marie

Marie jobbar tillsammans med Peter som revisorsassistent på Agero.

När tillfälle ges ser jag mig gärna om i världen, då resor och nya upplevelser är ett stort intresse. Annars spenderas fritiden helst med familjen, hunden Polly och vännerna. Att läsa en bok eller baka är saker som jag gillar. Jag tillbringar gärna min tid på Öland, där jag finner lugnet och hämtar nya krafter.

Vi hjälper dig med revision och rådgivning

Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer